Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους που διέπουν τη σχέση μας, όροι που αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας, απέναντι σε όλους εσάς τους πελάτες μας, καθώς και στα δικά σας.

Ταυτότητα επιχείρησης: ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΚΩΛΕΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΕΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 75 / Τ.Κ: 46100

 1. Περιεχόμενο
  Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.
 2. Δηλώσεις Πελάτη.
  Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αναλαμβάνει την ευθύνη για την κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρία μας και στο κατάστημά μας, από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.
 3. Προσωπικά Δεδομένα.
  Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών μας, χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, καθώς και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή τους σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης που αφορά στην επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2665025239, email: sales@kolettasnet.gr.

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους λαμβάνοντας την ευκαιρία από την κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Οι εκπτώσεις, οι προσφορές, τα εκπτωτικά κουπόνια και οι εκπτωτικές κάρτες δεν ισχύουν για τα προϊόντα του καταστήματος τα οποία βρίσκονται ήδη σε προσφορά ή έκπτωση.

Το κατάστημα μας δεν φέρει καμιά ευθύνη στην απροειδοποίητη αλλαγή των συστατικών αλλά και των συσκευασιών των προϊόντων. Γι αυτό ζητάμε τον άμεσο έλεγχο τους με την παραλαβή τους, ο οποίος γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Όροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασής τους με άλλο της αρεσκείας σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον άλλο κωδικό προιόντος εσείς επιθυμείτε και είναι διαθέσιμος στο κατάστημά μας, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη και δελτίο αποστολής).

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση sales@kolettasnet.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2665025239 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή – αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε, και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής-αντικατάστασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές

Διαδικασία της επιστροφής-αντικατάστασης (επιγραμματικά)

 1. Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 75, Ηγουμενίτσα 46100 (Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν χωρίς δική σας επιβάρυνση).
 2. Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση
 3. Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας στέλνουμε το νέο προϊόν αν τηρούνται οι προϋποθέσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας, συνοδευόμενο με τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 7-ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων,τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη.

Διαδικασία της επιστροφής χρημάτων (επιγραμματικά)

 1. Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα.
 2. Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση
 3. Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν τηρούνται οι προϋποθέσεις

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.