Προσφορά!

Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων AEG FEE 62417ZM Inox 45 cm

730,00 599,00

Πλυντήριο πιάτων εντοιχισμένο 45εκ με εκτοξευτήρα νερού διπλής περιστροφής SatelliteClean για απαράμιλλα αποτελέσματα πλύσης, καλάθι QuickLift που ρυθμίσεται σε ύψος ώστε να φορτώσετε ή να αδειάσετε τα πιάτα με ευκολία και επιλογή Extra Hygiene που παρέχει καλύτερα αποτελέσματα υγιεινής διατηρώντας τη θερμοκρασία στους 70 °C κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης ξεβγάλματος!

Τύπος Πλυντηρίου Πιάτων: Πλάτους 45 εκατοστών
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια: 9
Χρώμα: Inox
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά (Υ χ Π χ Β): 81.80 x 44.60 x 57.00
Κωδικός προϊόντος: 227838 Κατηγορία: Ετικέτα:

ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΟ SATELLITECLEAN®

Απολαύστε απαράμιλλα αποτελέσματα πλύσης με το SatelliteClean®. Αυτός ο εκτοξευτήρας νερού διαθέτει τρεις φορές καλύτερη κάλυψη από τους συμβατικούς εκτοξευτήρες. Χάρη στον βραχίονα διπλής περιστροφής αλλάζει συνεχώς η γωνία ψεκασμού. Το νερό φτάνει σε κάθε γωνιά. Για ένα πλήρες καθάρισμα.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ

 

Διασφαλίστε μέγιστη κάλυψη νερού με δύο εκτοξευτήρες νερού. Οι περιστρεφόμενοι εκτοξευτήρες στέλνουν δέσμες νερού σε κάθε γωνία, τόσο του πάνω, όσο και του κάτω καλαθιού για αποτελέσματα πλύσης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

 

ΤΟ  ΚΑΛΑΘΙ QUICKLIFT ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ

 

Απολαύστε την αποτελεσματική ευκολία που σας παρέχει το καλάθι QuickLift. Ακόμα και αν έχετε ένα πλήρες φορτίο με ογκώδη αντικείμενα, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος ώστε να φορτώσετε ή να αδειάσετε τα πιάτα με ευκολία.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Αυτό το πλυντήριο πιάτων σάς προσφέρει τέλεια απόδοση και γρήγορα, χάρη στο ειδικό, ημίωρο πρόγραμμά του.

Μάρκα

Πλάτος

45 εκατοστών