Προσφορά!

Ισιωτικό Μαλλιών Imetec Bellissima My Pro Steam B28 100

89,00 75,00

Επαγγελματικό ψαλίδι ατμού, my PRO BELLISSIMA για ένα εξαιρετικό ίσιωμα μεγάλης διάρκειας δοκιμασμένο στην υγρασία, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδανική για σγουρά, φριζαρισμένα ή ξηρά μαλλιά

Κωδικός προϊόντος: 332364 Κατηγορία: Ετικέτα:

Imetec Bellissima My Pro Steam B28 100 Ισιωτική Μαλλιών:

Steam Technology

Η ξηρότητα των μαλλιών, οι χημικές επεξεργασίες όπως βαφή, ανταύγειες κτλ και η υγρασία του περιβάλλοντος, πολλές φορές προκαλούν αφυδάτωση στα μαλλιά. Χάρη στη δράση του ατμού το Bellissima My Pro Steam B28 100, προετοιμάζει τα μαλλιά για το ίσιωμα και τα προστατεύει από τη θερμότητα. Ο ατμός διατηρεί τη βέλτιστη ισορροπία ενυδάτωσης των μαλλιών σου, καθώς δεν μεταβάλλει το ποσοστό του νερού που φυσικά υπάρχει στα μαλλιά σου.

Διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών

Τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα χάρη στον ατμό, για μέγιστη προστασία και μεγαλύτερη διάρκεια στο ίσιωμα με anti-puffy και anti-frizz αποτέλεσμα.

Ίσια μαλλιά κάθε μέρα

Ο ατμός λειτουργεί ως πραγματική καλλυντική θεραπεία αφήνοντας τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά κάθε μέρα. Το Bellissima My Pro Steam B28 100 είναι κατάλληλο για συχνή χρήση και ιδανικό για καθημερινό φορμάρισμα.

Ceramic coating

Οι πλάκες του Bellissima My Pro Steam B28 100 με κεραμική επίστρωση βοηθούν στην προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα και εξασφαλίζουν τέλεια κίνηση ολίσθησης, αφήνοντας τα μαλλιά σου λαμπερά.

Λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά κάθε μέρα:

a person posing for the camera

Thermo control

Επίλεξε ανάμεσα στα 3 επίπεδα θερμοκρασίας 170°C – 200°C – 230°C για τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου.

Floating plates

Πλάκες μεγάλου μήκους 28×110 mm προσαρμόζονται αυτόματα στις τούφες χάρη στον σχεδιασμό με στρογγυλεμένες εξωτερικές επιφάνειες για τέλειο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα είτε θες να τα ισιώσεις είτε θες να δημιουργήσεις χαλαρές μπούκλες.

Quick Heating System

Το Bellissima My Pro Steam B28 100 είναι έτοιμο για χρήση σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα με το Quick Heating System, για να είναι άμεσα έτοιμο όποτε το χρειάζεσαι.

Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά

Αυτονομία ατμού με γεμάτο δοχείο για 100 περάσματα
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας μετά από 60 λεπτά
Μηχανισμός ασφάλισης πλακών
Περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 1,8 m